Våra tjänster

Vi är en professionell städfirma speciellt inriktade på all slags grovrengöring och byggstädning. Våra medarbetare har med sina samlade erfarenheter och breda kunskaper mycket hög kompetens för att utföra de bästa, noggrannaste och mest effektiva byggstädningarna på marknaden. Till oss kan du vända dig med alla typer av förfrågningar och behov, oavsett om du är ute efter en grovstädning av ett helt hem eller endast ett rum. Vårt team av duktiga medarbetare står redo att göra just ditt utrymme skinande rent, och naturligtvis till riktigt konkurrenskraftiga priser.

Efter en renovering eller ett nybygge blir det en hel del damm och bråte, därför är det högst nödvändigt att en utförlig byggstädning görs efter avslutad byggnation. Med professionella städredskap ser vi till att alla spår av en dammig renovering försvinner – vi dammsuger samtliga väggar, tak och golvytor, våttorkar alla öppna och stängda utrymmen samt putsar alla eventuella fönster in- och utvändigt. Naturligtvis dammtorkas och rengörs även samtliga dörrposter och dörrar, eluttag, lister, eventuella skåp och lampor samt element och armaturer. Vi ansvarar givetvis också för att allt byggskräp och överblivet material forslas bort från din bostad.

Byggstädning av kök eller badrum

Kök- och badrumsrenoveringar tillhör de mest omfattande renoveringarna man kan göra i sitt hem, och som resultat blir det ofta en hel del att byggstäda. Dessutom innebär både kök och badrum mycket fast inredning som ofta gör städning av dessa utrymmen mer tidskrävande. Vi har stor erfarenhet av den här typen av byggstädningar och lämnar ingenting åt slumpen. Utöver den generella grovstädningen, hör det också till våra tjänster att rengöra både bakom och inuti kyl, frys, spis, ugn, badkar samt tvätt- och torktumlare. Med oss kan du lita på att få en ordentligt professionellt utförd byggstädning – oavsett utrymme.

Kontakta oss idag för en offert

Våra kunder är vår högsta prioritet och vi strävar alltid efter att inte bara möta våra kunders förväntningar – utan också överträffa dem. Är du i behov av en professionell och riktigt bra byggstädning? Tveka inte att kontakta oss idag via mail eller telefon för en kostnadsfri offert. Vi lovar att leverera bästa möjliga service och arbete, till marknadens bästa pris.